Керівник Міграційної служби Черкащини прозвітував про результати роботи установи торік

Керівник Міграційної служби Черкащини прозвітував про результати роботи установи торік

Керівник Міграційної служби Черкащини прозвітував про результати роботи установи торік

Очільник Управління ДМС України в Черкаській області Іван ШАПРАН прозвітував керівництву ДМС про результати установи за 2020 рік.

Іван ШАПРАН зазначив, що для Міграційної служби Черкаської області 2020 рік був нелегким, як і для всієї України, доводилося працювати у нових умовах: у надзвичайно короткі строки змінювали налагоджені процеси, порядок роботи підрозділів та порядок надання адмінпослуг, змінювали модель управління, максимально використовуючи наявні резерви.

Введені карантинні обмеження, звужений перелік адміністративних послуг, що надавалися з березня по травень 2020 року, зниження активності та мобільності населення, зниження платоспроможності громадян, обмежений виїзд за межі території України суттєво вплинули на кількість наданих адміністративних послуг у 2020 році.

Попри всі зазначені фактори, працівники установи докладали масу зусиль для створення максимально комфортних умов для надання адміністративних послуг суб'єктам звернень, впровадження нових послуг таких, як внесення до безконтактного електронного носія ID-картки кваліфікованого електронного підпису (КЕП) та комплексної послуги для підлітків «ID-14».

Насамкінець заслуховування були окреслені пріоритетні напрями роботи служби на 2021 рік, де вагоме місце відводиться питанню спрощення процедур надання адміністративних послуг Державною міграційною службою.

Додамо, що заслуховування відбулося в онлайнрежимі та з урахуванням карантинних обмежень.

Управління ДМС у Черкаській області