Ефективне навчання онлайн в УДМС України в Житомирській області

Ефективне навчання онлайн в УДМС України в Житомирській області

Ефективне навчання онлайн в УДМС України в Житомирській області

В обласному Управлінні міграційної служби для працівників структурних підрозділів УДМС проведено онлайн навчання за напрямами:

  • «Особливості декларування в 2021 році»;

  • «Порядок та процедура розгляду звернень громадян».

РЕПАЛЮК Ярослав, головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції, представив методичні рекомендації з питань декларування в 2021 році. Наведено загальні рекомендації при роботі з Єдиним державним реєстром декларацій осіб,  вказано на типові помилки, які виникають під час заповнення декларації, запропоновано шляхи вирішення технічних проблем. Окрім того, представлено перелік сервісів для декларантів та оновлені роз’яснення НАЗК у новому форматі для спрощення процесу заповнення декларації.

ЮХИМЧУК Олена, завідувач сектору юридичного забезпечення, представила тему, присвячену порядку та процедурі розгляду звернень громадян.  Учасникам заняття  представлено вимоги Закону України «Про звернення громадян» та Інструкції з діловодства за зверненнями громадян в органах державної влади і місцевого самоврядування, об'єднаннях громадян, на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від форм власності, в засобах масової інформації. Окрему увагу акцентовано на необхідності дотримання законодавчо встановлених строків розгляду звернень та застосування індивідуального підходу при розгляді кожного із них.

Начальник Управління Анатолій ФЕДОРЧУК акцентував увагу працівників УДМС на якісному наданні адміністративних послуг, уважному та ввічливому ставленні до громадян, неухильному дотриманні виконавської дисципліни.

 

Управління ДМС у Житомирській області