На Кіровоградщині триває процес підключення об'єднанних територіальних громад до сервісу "Реєстр…

На Кіровоградщині триває процес підключення об'єднанних територіальних громад до сервісу "Реєстр територіальних громад"

На Кіровоградщині триває процес підключення об'єднанних територіальних громад до сервісу

З 1 квітня передача інформації про реєстрацію та зняття з реєстрації місця проживання фізичних осіб здійснюватиметься в електронній формі органами реєстрації до відомчої інформаційної системи Державної міграційної служби для її подальшої передачі до Єдиного державного демографічного реєстру.

Аби доєднатись до процесу органи реєстрації повинні підключитись до нової версії публічного сервісу "Реєстр територіальних громад" на офіційному сайті ДМС. На Кіровоградщині наразі активно триває процес підключення об'єднаних територіальних громад до сервісу.

Днями у Знам'янському районі пройшла зустріч завідувача Знам'янського районного сектору УДМС у Кіровоградській області Ольги Козленко з керівництвом Дмитрівської об'єднаної територіальної громади. Були визначені адміністратори та обговорено алгоритм підключення до публічного сервісу.

Електронна інформаційна взаємодія Міграційної служби області з органами реєстрації значно покращить та прискорить процес обміну інформацією і забезпечить підтримання в актуальному стані відомостей про реєстрацію та зняття з реєстрації місця проживання фізичних осіб.

Управління ДМС у Кіровоградській області