УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Координаційна нарада з представниками правоохоронних органів

Координаційна нарада з представниками правоохоронних органів

Координаційна нарада з представниками правоохоронних органів

З метою налагодження міжвідомчої взаємодії та координації зусиль, спрямованих на виявлення порушників міграційного законодавства, зустрілися працівники Міграційної служби, працівники Служби безпеки України, Патрульної поліції, працівники Управління муніципальної інспекції Тернопільської міської ради та працівники ВБЗПТЛ ГУНП в Тернопільській області.

У ході наради заступник начальника Управління – начальник відділу у справах іноземців та осіб без громадянства Тетяна Лобач роз’яснила, що міграційна служба готова до співпраці при визначені правового статусу іноземців, які підозрюються у вчиненні правопорушень на території України, а також до негайного притягнення зазначених осіб до адміністративної відповідальності у випадку порушення ними міграційного законодавства та вжиття заходів щодо залишення останніми території України. Відтак, запропонувала проведення семінарських занять щодо роз’яснення питань законності перебування іноземців на території України.

Начальник УДМС України в Тернопільській області Ярослав Давибіда, підбиваючи підсумки наради, наголосив на необхідності належної організації та проведенні спільних скоординованих заходів щодо виявлення та притягнення до відповідальності порушників міграційного законодавства на території області. Подякував усім присутнім за конструктивну зустріч.

Управління ДМС у Тернопільській області