УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

УДМС Хмельниччини інформує: порядок відображення УНЗР у біометричних паспортних документах

УДМС Хмельниччини інформує: порядок відображення УНЗР у біометричних паспортних документах

УДМС Хмельниччини інформує:  порядок відображення УНЗР у біометричних паспортних документах

Нещодавно розпочався та триватиме до 1 квітня поточного року черговий етап  подання щорічних декларацій особами, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Відповідно до змін, які були внесені минулого року до Закону України «Про запобігання корупції», суб’єктам декларування при заповненні декларацій необхідно зазначати відомості про власний унікальний номер запису в Єдиному державному демографічному реєстрі (УНЗР) та вказувати відповідні номери членів сім’ї.

Міграційна служба Хмельниччини нагадує, що УНЗР- це цифровий, незмінний ідентифікатор людини, який допомагає швидко та достовірно встановити особу. Цей номер присвоюється особі при  оформленні біометричних  документів, таких як паспорт громадянина України у формі ID-картки та паспорт для виїзду за кордон.

Він складається із 13 цифр, розділених текстовим символом “-“ та є незмінним протягом усього життя громадянина (не змінюється у разі зміни прізвища, імені або будь-яких інших відомостей).

Додатково повідомляємо, що в разі відсутності у суб’єкта декларування або членів його сім’ї УНЗР передбачається можливість обрання суб’єктом декларування відповідного значення цього поля «∅ не застосовується».

Звертаємо увагу, в разі втрати біометричного паспортного документа, відомості про УНЗР можна отримати у формі довідки за заявою, особисто або законним представником, у будь-якому підрозділі Міграційної служби. Дана послуга надається до 3-х робочих днів.

Управління ДМС у Хмельницькій області