В Управлінні ДМС України в Сумській області проведено планове навчання для працівників районних…

В Управлінні ДМС України в Сумській області проведено планове навчання для працівників районних підрозділів

В Управлінні ДМС України в Сумській області проведено планове навчання для працівників районних підрозділів

Згідно Плану навчання працівників структурних (територіальних) підрозділів Управління ДМС України в Сумській області на 2021 рік  для працівників районних підрозділів проведено онлайн навчання.

Відповідно порядку денного, головним спеціалістом з питань запобігання та виявлення корупції Управління Анатолієм КОСЯНЕНКО акцентовано увагу присутніх на актуальних питаннях процесу декларування за 2020 рік; відповідальності за порушення вимог фінансового контролю; опрацьовано зміни, внесені до Закону України «Про запобігання корупції», Кримінального кодексу України, Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Окремо, до відома доведено інформацію щодо кримінальних проваджень, розпочатих за фактами скоєння злочинів (кримінальних правопорушень) та стосовно працівників територіальних органів/підрозділів ДМС протягом 2020 року та з початку 2021 року.

Завідувачем сектору стандартів роботи та контролю якості Управління  Олегом МУРАШКО наголошено на неухильному дотриманні комунікативного  стандарту спілкування працівників ДМС із заявниками під час обслуговування суб’єктів звернень та зосереджено увагу на неухильному дотриманні порядоку дій працівників ДМС під час опрацювання звернень громадян у телефонному режимі (СОП № 01.03, СОП № 01.04).

Заступником начальника Управління Олександром ОВРУЦЬКИМ до відома присутніх доведено результати діяльності підрозділів УДМС України в області у 2020 році в напрямку роботи з питань запобігання нелегальній міграції та визначено пріоритетні завдання у зазначеному питанні.

Управління ДМС у Сумській області