УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Робоча зустріч міграційників та освітян Херсонщини

Робоча зустріч міграційників та освітян Херсонщини

Робоча зустріч міграційників та освітян Херсонщини

Завідувач Великоолександрівського РС УДМС Вікторія Семержій та директор Калинівської спеціальної школи Херсонської обласної ради Руслана Шешеня провели спільну зустріч з приводу оформлення паспортів громадянина України вперше при досягненні особою 14-річного віку. На цій зустрічі обговорено усі аспекти щодо оформлення ID-картки вперше учнями Калинівської спеціальної школи. Заклад середньої освіти забезпечує здобуття першого та другого рівня повної загальної середньої освіти особам з особливими освітніми потребами, що зумовлені порушеннями інтелектуального розвитку.

Діяльність цієї школи сприяє засвоєнню громадянської етики та моралі учнями, розвитку міжособистісного спілкування. Головна його мета – створення умов для здобуття середньої освіти. А наше головне завдання – реалізація прав цих учнів через отримання паспортного документа.

Так, троє вихованців Калинівської спеціальної школи віком від 15 до 17 років уже здійснили оформлення паспорта громадянина України у вигляді ID-картки. Підрозділ і надалі сприятиме в оформлені паспортних документів, зокрема вихованцям зазначеної школи.

На тлі вступної кампанії із попередньою реєстрацією на ЗНО у 2021 році запрошуємо до підрозділів міграційної служби у Херсонській області для своєчасного та якісного оформлення ID-карток вперше. Знайомтесь з інформацією на наших інтернет-ресурсах за посиланням https://dmsu.gov.ua/services.html

Нагадаємо, що на період дії карантину Ви можете звернутися для оформлення такої послуги до будь-якого підрозділу за місцем перебування. Бережіть своє здоров’я та здоров’я оточуючих, дотримуйтеся рекомендацій МОЗ.

Управління ДМС у Херсонській області