На Хмельниччині проводяться робочі зустрічі щодо електронної інформаційної взаємодії з органами…

На Хмельниччині проводяться робочі зустрічі щодо електронної інформаційної взаємодії з органами реєстрації

На Хмельниччині проводяться робочі зустрічі щодо електронної інформаційної взаємодії з органами реєстрації

Вже з 1 квітня поточного року реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб буде здійснюватися всіма органами місцевого самоврядування з використанням реєстрів територіальних громад виключно в електронній формі, для цього органам реєстрації необхідно підключитись до нової версії сервісу "Реєстр територіальних громад" на офіційному сайті ДМС України.

Першочергово, з метою своєчасного забезпечення виконання завдання Уряду, начальник УДМС Хмельниччини Олег Паньков доручив керівникам територіальних підрозділів провести роз’яснювальну роботу із органами реєстрації на місцях та надати фахову допомогу по даному напрямку.

Відтак, днями завідувач Білогірського РС УДМС області Алла Кузьменко провела робочі зустрічі із представниками Ямпільської ОТГ Олександром Кравцем та Білогірської ОТГ Юрієм Загоруйком.

Варто зазначити, що керівниками районних підрозділів служби продовжується систематичне інформування та надаються практичні рекомендації органам місцевого самоврядування.

  До слова, станом на 24 лютого вже 17 об'єднаних  територіальних громад області підключено до електронного сервісу.

Управління ДМС у Хмельницькій області