Міграційна служба Івано-Франківщини не змінюватиме режим роботи у період обмежень у «червоній»…

Міграційна служба Івано-Франківщини не змінюватиме режим роботи у період обмежень у «червоній» карантинній зоні

Міграційна служба Івано-Франківщини не змінюватиме режим роботи у період обмежень у «червоній» карантинній зоні

Упродовж часу, коли Івано-Франківська область перебуватиме у «червоній» карантинній зоні, режим роботи та порядок обслуговування громадян у структурних і територіальних підрозділах міграційної служби Івано-Франківщини не змінюватиметься і буде таким же, як і в попередні періоди дії карантинних заходів.

Отже, з 26 лютого у кожному територіальному підрозділі міграційної служби Івано-Франківської області здійснюватиметься обслуговування суб’єктів звернення з вівторка до суботи з 9 до 18 години (обідня перерва - 13.00-13.45). Апарат УДМС в області надає адміністративні послуги з понеділка до п’ятниці з 9 до 18 години (обідня перерва - 13.00-13.45).

Розуміємо, що наша робота є вкрай важливою для багатьох людей, які звертаються до нас  у зв’язку з необхідністю оформлення чи заміни документів.

Увага! Оформлення і видача паспорта громадянина України, вклеювання фотографії у паспорт-книжечку при досягненні 25- або 45-річного віку здійснюється незалежно від  зареєстрованого місця проживання і без жодних обмежень.

Ми вдячні за  дзвінки громадян на  телефони «гарячої лінії» УДМС (0342) 53-44-55 та (0342) 55-31-12. Наші фахівці завжди готові надати відповідні консультації, зробити необхідні роз’яснення чи дати пораду, розвіяти хвилювання.

Крім того, ми обов'язково відповідаємо на звернення людей на електронну пошту, а також на коментарі під постами та у приватному спілкуванні на офіційній сторінці Управління в соціальній мережі Facebook. Як засвідчує практика, у багатьох випадках добрим порадником для громадян, які звертаються у міграційну службу з тих чи інших питань, є офіційний сайт ДМС України і розміщені на ньому електронні сервіси.

Також звертаємо увагу на те, що вхід і перебування громадян в адміністративних приміщеннях УДМС та його територіальних підрозділів ВИКЛЮЧНО У МЕДИЧНИХ МАСКАХ та з дотриманням соціальної дистанції.

Звернутися до Управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області з письмовим зверненням ви можете:

Будьте здорові, бережіть своє  і здоров’я інших!

Управління ДМС в Івано-Франківській області