Міграційники Рівного приймуть благодійну участь у розбудові лікарні для онкохворих діток

Міграційники Рівного приймуть благодійну участь у розбудові лікарні для онкохворих діток

Міграційники Рівного приймуть благодійну участь у  розбудові лікарні для онкохворих діток

Сьогодні в Управлінні ДМС України в Рівненській області відбулася непересічна подія.  Колектив міграційників зустрівся із керівником громадського проекту забудови «Центру медичної допомоги по дослідженню та лікуванню лейкемії дітей імені Тимофія Санька»  Юлією Санько.

Пані Юля, ініціатор благодійного проекту та авторка  книжки «Історія однієї душі», пережила важку втрату сина Тимофія, який упродовж 2-х років боровся з лейкемією.

«Ми прожили горе не для того, щоб воно нас знищило, а для того, щоб проростити хороший плід», - слова молодої жінки, яка захопилася шляхетною ідеєю побудови в області лікарні для онкохворих діток.

Найперше на кого спирається Юлія Санько та коло її однодумців – це  люди, які або пережили подібне горе, або розуміють важливість втілення такого проекту в життя. До цієї когорти небайдужих долучилися чиновники, архітектори міста, майстри, меценати. Тепер -  ще й працівники Міграційної служби Рівненщини.

Сподіваємося невдовзі бачитимемо на теренах Рівненщини, а саме в Гощанському районі, збудований Центр медичної допомоги. Запроектована лікарня з надсучасним обладнанням допомагатиме дітям  бороти онкологічні хвороби, а батькам – вселятиме надію на їх одужання.

Це той випадок, коли надія не вмирає, а спонукає до життя та дій.

Прийняти посильний вклад у справу можна дізнавшись про проект «Усмішка Тимоші» у соціальній мережі facebook.

Управління ДМС у Рівненській області