В Івано-Франківській області тимчасово призупинено роботу сервісу «Електронна черга» в усіх територіальних…

В Івано-Франківській області тимчасово призупинено роботу сервісу «Електронна черга» в усіх територіальних підрозділах міграційної служби

В Івано-Франківській області тимчасово призупинено роботу сервісу «Електронна черга»   в усіх територіальних підрозділах міграційної служби

З 26 лютого на території Івано-Франківської області встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом.

Управлінням ДМС України в Івано-Франківській області проаналізовано ситуацію з відвідуванням громадян територіальних підрозділів і прийнято рішення про недоцільність зменшення годин обслуговуванням суб’єктів звернення. Отже, у цей період міграційна служба Прикарпаття наразі працюватиме за усталеним графіком, оформлення та видача біометричних документів здійснюватимуться за звичною процедурою і з дотриманням санітарно-епідеміологічних норм.

Водночас на цей період встановлюються декілька обмежень, запровадження  яких, ми сподіваємося, знайдуть розуміння серед людей.

  • з 1 березня і на період дії карантинних заходів у регіоні з «червоним» рівнем епідемічної небезпеки ТИМЧАСОВО ПРИЗУПИНЕНО роботу сервісу «Електронна черга» в усіх територіальних підрозділах міграційної служби. Громадяни, які раніше зареєструвалися в електронній черзі на отримання адміністративної послуги на певний день, час і територіальний підрозділ – отримають послугу безумовно і в повному обсязі;
  • у зв’язку з призупиненням роботи електронної черги у територіальних підрозділах передбачена можливість оформляти документи у режимі живої черги. Розуміємо, що наша робота є вкрай важливою для багатьох людей, які звертаються до нас  у зв’язку з необхідністю оформлення чи заміни документів. Так само ми завжди зрозуміємо людину, в якої виникла невідкладна проблема, пов’язана з її вирішенням саме у міграційній службі. Разом з тим, звертаємося до населення з проханням проявити максимум терпіння і не відвідувати міграційну службу без нагальної  потреби;
  • нагадуємо також, що на час карантину скасовано ОСОБИСТИЙ прийом громадян керівництвом УДМС та територіальних підрозділів міграційної служби. Це однак жодним чином не позначиться на організації надання адміністративних послуг та розгляду звернень громадян з питань, які у  компетенції міграційної служби.

Нагадуємо, що звернутися до Управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області ви можете дистанційно:

  • поштою: за адресою вул. Ак. Гнатюка, 29, м.Івано-Франківськ, 76010;
  • написати безпосередньо на електронну пошту: if@dmsu.gov.ua;
  • залишити коментар під дописами на офіційній Facebook-сторінці УДМС в області https://www.facebook.com@UDMSIF.

Крім того, Ви можете зателефонувати в УДМС в області  на номери телефонів «гарячої лінії» Управління   (0342) 53-44-55  або (0342) 55-31-12.

Управління ДМС в Івано-Франківській області