Статистичні відомості про кількість біометричних паспортів, оформлених Міграційною службою Полтавщини…

Статистичні відомості про кількість біометричних паспортів, оформлених Міграційною службою Полтавщини за лютий 2021 року

Статистичні відомості про кількість біометричних паспортів, оформлених Міграційною службою Полтавщини за лютий 2021 року

Впродовж лютого 2021 року Міграційною службою Полтавщини оформлено понад 7,6  і видано близько 6,6 тисяч готових біометричних документів, з них:

ID-картки:

  • оформлено 3926
  • видано 3495

Паспорти для виїзду за кордон:

  • оформлено 3728
  • видано 3145

Слід зазначити, що у лютому громадяни більш активніше зверталися до підрозділів УДМС України в Полтавській області за оформленням біометричних документів, аніж у січні цього року.

Так, майже на 19% зріс попит на оформлення ID-карток та на 23% більше закордонних паспортів у порівнянні з січнем 2021 року.

Нагадуємо, що під час дії карантину Ви можете оформити та отримати документи у підрозділах Державної Міграційної служби України за місцем звернення. Спланувати свій візит можливо за допомогою електронних сервісів ДМС – «Електронна черга» та чат-бот ДМС у Viber чи Telegram.

Зокрема, звертаємо увагу наших відвідувачів на рекомендації Міністерства охорони здоров'я, спрямованих на запобігання поширенню COVID-19!

Управління ДМС у Полтавській області