На Донеччині виявлено чергового порушника міграційного законодавства України

На Донеччині виявлено чергового порушника міграційного законодавства України

На Донеччині виявлено чергового порушника міграційного законодавства України

04 березня поточного року до Чернігівського пункту тимчасового перебування іноземців, з метою подальшого видворення за межі України, було поміщено громадянина Г. Республіки Вірменія, який неодноразово порушував міграційне законодавство України.

У 2017 році, стосовно вказаного громадянина Олександрівським районним судом Донецької області приймалось рішення стосовно примусового видворення його за межі України. На підставі цього рішення, він був поміщений у Чернігівському ПТПІ та згодом  видворений у примусовому порядку за межі України через КПП «Бориспіль». Крім того, йому заборонявся подальший в’їзд в Україну. Проте, здійснивши на батьківщині обмін паспортного документу,  у 2018 році, порушуючи законодавство України про перетин державного кордону, зазначений громадянин знову прибув в Україну. Перебуваючи на території України незаконно вів антисоціальний спосіб життя.      Олександрівським районим сектором міграційної служби  у взаємодії з Відділом протидії нелегальній міграції міграційної служби в Донецькій області та управлінням боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми обласної поліції проводились заходи з встановлення цього іноземця. Після проведення відповідних заходів було виявлено цього громадянина та за рішенням суду поміщено до ПТПІ. Натепер вирішується питання його примусового видворення з України.

Робота з протидії нелегальній міграції та дотримання іноземцями та особами без громадянства встановлених правил перебування на території України тривають.

Головне управління ДМС у Донецькій області