УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Стрийщина святкує новосілля підрозділу Міграційної служби

Стрийщина святкує новосілля підрозділу Міграційної служби

Стрийщина святкує новосілля підрозділу Міграційної служби

У Стрийському міському відділі Міграційної служби Львівщини сьогодні свято.

Відтепер мешканці Стрийщини, усі наші краяни та гості Галичини, мають змогу отримати послуги Міграційної служби в умовах, які відповідають сучасним європейським стандартам.

Ще в серпні 2020 року, шляхом опитування суб’єктів звернення в телефонному режимі, Міграційною службою Львівщини проведено аналіз якості надання послуг для наших співвітчизників, який потішив гарною оцінкою. Проте щодо Стрийського підрозділу було достатньо зауважень, які стосувалися стану самого приміщення.  

Керівництвом Міграційної служби Львівщини враховано зауваження  суб’єктів звернення та докладено максимум зусиль аби покращити якість не тільки послуг, а й приміщень територіальних підрозділів.

Для забезпечення зручності усім, хто звертається, включаючи людей похилого віку, з особливими потребами, батьків із немовлятами тощо, розглядаються усі варіанти, щоб приміщення нашої служби знаходились на першому поверсі.  З метою покращення умов для комфортного обслуговування суб’єктів звернення та належного вигляду приміщення, ДМС України виділено значну суму коштів. За покращення погодних умов завершаться ремонтні роботи по встановленні пандусу.

На відкритті, колектив вітали чимало запрошених, які сприяли у цій добрій справі. Перший заступник начальника Міграційної служби Львівщини Іванна Іваночко та усі присутні, подякували працівникам за проведену роботу і побажали натхнення для слугування людям. Священник освятив приміщення підрозділу і поблагословив працівників на плідну працю.

Особливу подяку та сподівання на готовність у подальшій співпраці, Іванна Романівна висловила владі міста, яку на урочистості представляв секретар міської ради Стрия Михайло Берник. Адже з міського бюджету виділено кошти в сумі 200 тис. гривень.

Зазначимо, що Міграційною службою Львівської області, за послуги з оформлення біометричних документів для громадян України, загалом за 2019  та  2020 роки в бюджет міста Стрий надійшли кошти у сумі 4 млн. 398 тис. гривень.

Колективом підрозділу вирішено питання інформування громадян у вигляді стендів. Громадяни вже при вході мають змогу ознайомитись з інформаційними картками. А логістика даного підрозділу налагоджена таким чином, що люди, навіть з інших районів, за послугами Міграційної служби звертаються саме сюди.

Зазначаємо, що у підрозділі працює 5 автоматизованих робочих станції, що дає можливість надавати велику кількість адміністративних послуг впродовж дня.

Тут можна скористатись послугами з оформлення паспорта у формі ID-картки,  закордонного паспорта, вклеювання фотокартки за віком, внесення зміни до ID-картки при одруженні, розлученні та зміні місця реєстрації, оформлення КЕП на ID-картку та оформлення паспорта громадянина України при досягненні особою 14-річного віку з одночасним присвоєнням їй реєстраційного номера облікової картки платника податків, оформлення громадянства України та оформлення виїзду на постійне місце проживання за кордон.

Працівники Стрийського територіального підрозділу Міграційної служби Львівщини кваліфіковано проконсультують не тільки громадянам України, а й іноземців та осіб без громадянства.

Працюють з вівторка по суботу за сталим графіком.

Отож, запрошуємо до сучасного, модернізованого фронт-офісу Міграційної служби у місті Стрий, звичайно ж, із дотриманням рекомендацій МОЗ України.

Головне управління ДМС у Львівській області