Торецький відділ міграційної служби частково призупинив надання адміністративних послуг

Торецький відділ міграційної служби частково призупинив надання адміністративних послуг

Торецький відділ міграційної служби частково призупинив   надання адміністративних послуг

Звертаємо увагу мешканців територіальних громад, що входять до зони обслуговування Торецького відділу ГУДМС у Донецькій області – у зв’язку з підтвердженням випадків захворювання на COVID-19 у співробітників, тимчасово призупиняє свою роботу зазначений підрозділ з 27 січня поточного року. У зв'язку з цим відбулись зміни в частині особового прийому громадян та надання адміністративних послуг, окрім обслуговування громадян, які звернулись до територіального підрозділу за допомогою електронного сервісу “Електронна черга” та видачі виготовлених документів, до нормалізації епідемічної ситуації у підрозділі.

Отримати раніше оформлені документи можна буде щодня в години роботи підрозділу за адресою: м. Торецьк, вулиця Дружби, 2. Нагадуємо, що підрозділ працює за визначеним графіком: з вівторка по п’ятницю – з 08.00 до 17.00. в суботу – з 08.00 до 15.45. Контактний телефон (063) 986 67 93.

За умови невідкладної необхідності в отриманні адміністративних послуг просимо мешканців м. Торецька звертатися до ближчих підрозділів ГУДМС у Донецькій області.

З моменту одужання інфікованих працівників із підтвердженням відповідними висновками закладів охорони здоров’я Торецький відділ ГУДМС у Донецькій області відновить прийом громадян в повному обсязі. Про це буде додатково повідомлено на сторінках ГУДМС у Донецькій області на сайті ДМС України та у мережі «Фейсбук».

Нагадуємо, що під час відвідування підрозділів ГУДМС у Донецькій області необхідно неухильно дотримуватися санітарних вимог та користуватися індивідуальними засобами захисту.

Перепрошуємо за незручності та дякуємо за розуміння.

Головне управління ДМС у Донецькій області