Завдяки злагодженій взаємодії міграційників на Кіровоградщині вручили паспорт, оформлений в Одеській…

Завдяки злагодженій взаємодії міграційників на Кіровоградщині вручили паспорт, оформлений в Одеській області

Завдяки злагодженій взаємодії міграційників на Кіровоградщині вручили паспорт, оформлений в Одеській області

Спільними зусиллями міграційників пану Василю вручено ID-картку, яку він майже два роки не міг отримати через проблеми зі здоров'ям.

Історія оформлення і отримання ID-картки для Василя Олексійовича тривала майже два роки. Звернувся для оформлення паспорта громадянина України чоловік за місцем реєстрації в Одеській області у 2019 році. Згодом пан Василь захворів і змушений був переїхати до родичів на Кіровоградщину, так і не отримавши свій документ. Ще однією проблемою було те, що оформлював документ чоловік самостійно у підрозділі Міграційної служби Одещини, а вже отримати сам через неможливість пересуватись не зміг.

Завдяки взаємодії міграційників Кіровоградщини та Одещини і за сприяння Державної міграційної служби всі перепони в отриманні ID-картки  були подолані.

Нині 62-річний Василь Олексійович перебуває у спеціалізованому закладі з медичним доглядом за лежачими хворими в одному з населених пунктів Кропивницького району. Там працівники Кропивницького районного сектору УДМС у Кіровоградській області під час виїзного прийому і вручили чоловіку паспорт. 

Управління ДМС у Кіровоградській області