Без зволікань: іноземця-рецидивіста готують до видворення

Без зволікань: іноземця-рецидивіста готують до видворення

Без зволікань: іноземця-рецидивіста готують до видворення

Співробітники Управління ДМС України в Черкаській області спільно з працівниками Управління стратегічних розслідувань в Черкаській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції та відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Головного управління Національної поліції в Черкаській області помістили до Миколаївського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства (ПТПІ) іноземця відразу після його звільнення зі Старобабанівської виправної колонії № 92. Рішення про затримання іноземця з поміщенням до ПТПІ для ідентифікації та подальшого примусового видворення за межі території України прийняв Уманський міськрайонний суд Черкаської області.

42-річний громадянин Республіки Азербайджан неодноразово засуджений на території України за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж) та ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство).

Після ідентифікації та оформлення документів на повернення до країни громадянської належності іноземця очікує видворення.

Управління ДМС України в Черкаській області приділяє особливу увагу заходам, спрямованим на протидію нелегальній міграції та роботі з іноземними громадянами, які звільняються з місць позбавлення волі. Якщо іноземці повторно скоїли злочин на території України та становлять ризик безпеки необхідно діяти без зволікань.

Управління ДМС у Черкаській області