Сприяння професіоналізму державних службовців

Сприяння професіоналізму державних службовців

Сприяння професіоналізму державних службовців

Не кожна професія передбачає постійного навчання і самостійного розвитку на робочому місці так, як цього потребує посада державної служби. Процес діджиталізації в сфері надання адміністративних послуг вимагає від державного службовця вдосконалення професійних знань, умінь та навичок.

Під час триваючих карантинних обмежень, створені належні умови для професійного онлайн-навчання співробітників Міграційної служби Луганської області на Українській платформі масових відкритих онлайн курсів Prometheus, Українському освітньому проекті EdEra, інших офіційних онлайн платформах.

2021 рік тільки розпочався, а співробітники Рубіжанського міського відділу Міграційної служби Луганської області вже отримали сертифікати за такими модулями:

  • взаємодія організації державної влади з громадськістю;
  • навички медитації та діалогу для потреб публічної служби;
  • державним службовцям про державну службу.
  • гендерний підхід в державному управлінні:
  • культура ділового спілкування.

Сучасна система професійного навчання для державних службовців має бути зорієнтована на потреби особистості у професійному розвитку протягом усього життя, тому особливу увагу звертаємо на працівників, які тільки но розпочали роботу в Міграційній службі. Вдосконалюємо професійні навички для кращого надання адміністративних послуг.

Управління ДМС у Луганській області