В Управлінні ДМС України в Сумській області проведено планове навчання для працівників структурних…

В Управлінні ДМС України в Сумській області проведено планове навчання для працівників структурних підрозділів

В Управлінні ДМС України в Сумській області проведено планове навчання для працівників структурних підрозділів

Згідно Плану навчання працівників структурних (територіальних) підрозділів Управління ДМС України в Сумській області на 2021 рік  для працівників обласного апарату Управління проведено навчання.

Відповідно порядку денного, головним спеціалістом з питань запобігання та виявлення корупції Управління Анатолієм КОСЯНЕНКО, акцентовано увагу присутніх на актуальних питаннях процесу декларування за 2020 рік; відповідальності за порушення вимог фінансового контролю; опрацьовано зміни, внесені до Закону України «Про запобігання корупції», Кримінального кодексу України, Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Питання своєчасно подання щорічних декларацій працівниками, як апарату Управління, так і територіальних підрозділів перебуває на постійному особистому контролі керівника служби в області. Станом на 15 березня 2021 року е – декларації вже подали більше 75% особового складу співробітників.

Окремо, до відома доведено інформацію щодо кримінальних проваджень, розпочатих за фактами скоєння злочинів (кримінальних правопорушень) та стосовно працівників територіальних органів/підрозділів ДМС протягом 2020 року та з початку 2021 року.

Управління ДМС у Сумській області