Дистанційне навчання для секретарів територіальних громад Волині по впровадженню нової версії…

Дистанційне навчання для секретарів територіальних громад Волині по впровадженню нової версії публічного сервісу «Реєстр територіальних громад» провели працівники міграційної служби

Дистанційне навчання  для секретарів територіальних громад Волині по впровадженню нової версії публічного сервісу «Реєстр територіальних громад» провели працівники міграційної служби

На запрошення центру перепідготовки та підвищення кваліфікації спеціалісти міграційної служби області через платформу Zoom провели навчання для представників територіальних громад Волинської області.

Навчання проводили заступник начальника Управління Микола Консевич та керівники відповідальних підрозділів.

Під час заходу було обговорено низку важливих питань по функціонування реєстру територіальних громад. Йшлося про порядок оформлення заявок від органів місцевого самоврядування, на яких покладені повноваження з реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання.

Представники Міграційної служби надали працівникам громад усі необхідні консультації та домовилися про подальший своєчасний обмін робочою інформацією.

Нововведення дозволить органам реєстрації вже з 1 квітня поточного року працювати більш ефективно, суттєво полегшить та прискорить процедуру оформлення реєстрації та зняття з реєстрації. Адже при внесенні відомостей до реєстру всі документи, заяви та довідки опрацьовуватимуться в автоматичному режимі.

Управління ДМС у Волинській області