Кіровоградщина: робота із запуску автоматизованої взаємодії реєстрів територіальних громад з демографічним…

Кіровоградщина: робота із запуску автоматизованої взаємодії реєстрів територіальних громад з демографічним реєстром триває

Кіровоградщина: робота із запуску автоматизованої взаємодії реєстрів територіальних громад з демографічним реєстром триває

На Кіровоградщині доступ об'єднаних територіальних громад до публічного сервісу «Реєстр територіальних громад» на офіційному сайті ДМС отримали 44 об'єднаних територіальних громад із 49 і цей етап йде до завершення.

Наразі активно продовжується співпраця районних підрозділів УДМС у Кіровоградській області та об'єднаних територіальних громад у даному напрямку. Відповідальні працівники навчаються працювати у новому реєстрі на порталі ДМС та здійснювати автоматизовано обмін відомостями  про реєстрацію та зняття з реєстрації місця проживання.

Такі зустрічі пройшли у Кропивницькому районному секторі УДМС з представниками чотирьох громад, які знаходяться на території обслуговування підрозділу. Обговорили також питання створення реєстрів територіальних громад та заповнення їх адресними відомостями жителів населених пунктів цих ОТГ із реєстру виборців.

З 1 квітня вся взаємодія між відомствами у сфері реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання повністю стане електронною.

Управління ДМС у Кіровоградській області