Співпраця харківських міграційників і ВБФ «Деполь Україна»: надана допомога особі, яка потрапила…

Співпраця харківських міграційників і ВБФ «Деполь Україна»: надана допомога особі, яка потрапила у складну життєву ситуацію

Співпраця харківських міграційників і ВБФ «Деполь Україна»: надана допомога особі, яка потрапила у складну життєву ситуацію

Завдяки співпраці Індустріального районного відділу Головного управління ДМС України в Харківській області зі Всеукраїнським благодійним фондом «Деполь Україна» надана допомога громадянину, який потрапив у складну життєву ситуацію.

Валерій народився та все життя прожив на Львівщині. Минулого року він виїхав на заробітки за кордон, де його спіткала біда: чоловік переніс важку хворобу, а втрата документів позбавила його можливості звернутися за отриманням медичних і соціальних послуг. Небайдужі люди допомогли Валерію звернутися за допомогою до ВБФ «Деполь Україна», працівники якого надали допомогу у підготуванні документів для звернення до Міграційної служби.

Завдяки працівникам фонду, які підготували спеціальну коляску та автомобіль для транспортування із лікарні, чоловіка було доставлено до Індустріального підрозділу міграційної служби Харківщини, вхід та приміщення якого адаптовані до потреб людей з обмеженими можливостями.

Після подачі заяви та розгляду документів, чоловік отримав довгоочікуваний паспорт громадянина України, що відтепер дає можливість Валерію користуватися соціальними, пенсійними та іншими правами.

Головне управління ДМС у Харківській області