Сторожинецький РВ УДМС у Чернівецькій області тимчасово припинив прийом громадян

Сторожинецький РВ УДМС у Чернівецькій області тимчасово припинив прийом громадян

Сторожинецький РВ УДМС у Чернівецькій області тимчасово припинив прийом громадян

Звертаємо увагу мешканців Сторожинецького району, що у зв’язку з підтвердженням випадків захворювання на COVID-19 у співробітників Сторожинецького РВ УДМС у Чернівецькій області з 20.03.2021 р. буде тимчасово призупинено прийом громадян в зазначеному районному структурному підрозділі. Впродовж дії карантину Сторожинецький РВ УДМС у Чернівецькій області також буде тимчасово відключено від електронного сервісу «Електронна черга».

У разі невідкладної необхідності отримання адміністративних послуг у сферах міграції просимо мешканців району звертатися до ближчих підрозділів УДМС у Чернівецькій області: Вижницького, Кіцманського  та Глибоцького РВ, а також до Чернівецького МВ. Адреси та контакти зазначених районних та міського структурних підрозділів можна знайти на сайті ДМС України за посиланням: https://dmsu.gov.ua/chernivtsi/pidrozdily.html .

Отримати раніше оформлені документи громадяни матимуть змогу у вівторок, середу та п’ятницю з 09.00 до 13.00 за адресою: м. Сторожинець, вул. О.Кобилянської, 2, тел. (03735) 2-14-82.    

Просимо на період дії карантину по можливості утриматися від відвідування Сторожинецького РВ УДМС у Чернівецькій області. Про відновлення прийому громадян в зазначеному районному структурному підрозділі буде додатково повідомлено в районних ЗМІ, а також – на сторінках УДМС у Чернівецькій області на сайті ДМС України https://dmsu.gov.ua/chernivtsi та у мережі «Фейсбук» https://www.facebook.com/udmscv  .  

З усіх питань щодо роботи Сторожинецького РВ УДМС у Чернівецькій області телефонуйте на «Гарячу лінію» УДМС у Чернівецькій області за номером: (0372) 55-04-61.

Нагадуємо також, що під час відвідування всіх підрозділів УДМС у Чернівецькій області необхідно неухильно дотримуватися санітарних вимог та користуватися індивідуальними засобами захисту.

Перепрошуємо за незручності та дякуємо за розуміння.

Управління ДМС у Чернівецькій області