УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Як отримати паспорт громадянина України громадянам, які засудженні до позбавлення волі

Як отримати паспорт громадянина України громадянам, які засудженні до позбавлення волі

Як отримати паспорт громадянина України  громадянам, які засудженні до позбавлення волі

З метою ефективної організації співпраці та реалізації прав громадян України, які засудженні до позбавлення волі, була проведена робоча зустріч в якій прийняли участь заступник начальника Центрального районного відділу у місті Миколаєві Управління Державної міграційної служби України в Миколаївські області Дмитро Дорошенко, головний спеціаліст Центрального районного відділу у місті Миколаєві Управління Державної міграційної служби України в Миколаївські області Дар’я Паначева та керівництво Державної установи «Миколаївський слідчий ізолятор».

Захід проводився на території Державної установи «Миколаївський слідчий ізолятор».

Під час зустрічі  були оговорені основні питання ефективної співпраці та особливості документування ув’язнених паспортом громадянина України у вигляді ID-картки, також співробітником Державної установи «Миколаївський слідчий ізолятор» було проведено спільний обхід території.

Основною метою візиту була, видача виготовлених паспортів громадянина України у вигляді ID-картки засудженим, та роз’яснення зручності використання паспорту у вигляді ID-картки. У зв’язку з особливістю даної установи, співробітники Центрального районного відділу у місті Миколаєві Управління ДМС України в Миколаївські області здійснювали видачу паспортів та консультацію, для чоловіків та жінок окремо.

Нажаль окрім засуджених, яких можливо документувати паспортом громадянина України у вигляді ID-картки, є ув’язнені, яких необхідно ідентифікувати та встановити належність до громадянства України.

Під час візиту була проведена бесіда з таким ув’язненим, яким на сьогоднішній день не можливо встановити належність до громадянства України та  документувати паспортом громадянина України, але з допомогою співробітників Державної установи «Миколаївський слідчий ізолятор» та плідною співпрацею, така можливість буде.     

Управління ДМС у Миколаївській області