УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Навчання для працівників новостворених громад тривають

Навчання для працівників новостворених громад тривають

Навчання для працівників новостворених громад тривають

Навчання для працівників новостворених громад щодо новацій та змін у законодавстві України про реєстрації місця проживання, а саме змін, які внесено до постанови КМУ від 02.03.2016 №207 «Про затвердження Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру» продовжують відбуватись.

Тож, минулого тижня начальник Бережанського міжрайонного відділу УДМС України в Тернопільській області Любов Кісіль провела навчання для відповідальних осіб за реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання громадян Саранчуківської та Нараївської сільських рад.

Також, відбулась чергова робоча зустріч начальника Тернопільського районного відділу УДМС України в Тернопільській області Надії Остапишин з заступником Білецького сільського голови Василя ФЛИСТА та адміністратором відділу ЦНАП Білецької сільської ради Тетяною ЦАВОЛИК.

У ході спілкування сторони обговорили ключові принципи і концептуальні підходи щодо реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання та створення електронного реєстру громади у законодавчому полі України. Опрацювали інструкцію по роботі з «Реєстром територіальної громади» на сайті ДМС України та надали роз'яснення.

Управління ДМС у Тернопільській області