Навчання для працівників новостворених громад тривають

Навчання для працівників новостворених громад тривають

Навчання для працівників новостворених громад тривають

Навчання для працівників новостворених громад щодо новацій та змін у законодавстві України про реєстрації місця проживання, а саме змін, які внесено до постанови КМУ від 02.03.2016 №207 «Про затвердження Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру» продовжують відбуватись.

Тож, минулого тижня начальник Бережанського міжрайонного відділу УДМС України в Тернопільській області Любов Кісіль провела навчання для відповідальних осіб за реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання громадян Саранчуківської та Нараївської сільських рад.

Також, відбулась чергова робоча зустріч начальника Тернопільського районного відділу УДМС України в Тернопільській області Надії Остапишин з заступником Білецького сільського голови Василя ФЛИСТА та адміністратором відділу ЦНАП Білецької сільської ради Тетяною ЦАВОЛИК.

У ході спілкування сторони обговорили ключові принципи і концептуальні підходи щодо реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання та створення електронного реєстру громади у законодавчому полі України. Опрацювали інструкцію по роботі з «Реєстром територіальної громади» на сайті ДМС України та надали роз'яснення.

Управління ДМС у Тернопільській області