Міграційники Миколаївщини під час проведення круглого столу визначали корупційні ризики у діяльності…

Міграційники Миколаївщини під час проведення круглого столу визначали корупційні ризики у діяльності МВС

Міграційники Миколаївщини під час проведення круглого столу визначали корупційні ризики у діяльності МВС

Сьогодні, 24 березня 2021 року головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції УДМС України в Миколаївській області Ірина Ткаченко та головний спеціаліст із звʼязків з громадськістю та ЗМІ УДМС України в Миколаївській області Олена Асєєва взяли участь у засіданні круглого столу з антикорупційної тематики на базі Одеського державного університету внутрішніх справ України.

 Темою круглого столу було питання: «Визначення корупційних ризиків у діяльності МВС, шляхів запобігання та протидії корупції в МВС».

У звʼязку із виконання заходів щодо запобігання поширенню на території України респіраторної хвороби #COVID_19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, захід проводився дистанційно у режимі відео конференції на платформі Zoom.

Під час проведення круглого столу обговорювались питання правового регулювання та особливості діяльності викривачів корупції в системі МВС, проблеми функціонування уповноважених підрозділів з питання запобігання та виявлення корупції в системі МВС України, особливості службових перевірок та внутрішніх розслідувань корупційних проявів у системі МВС, тощо.

Під час проведення заходу лунало багато цікавих питань та було обговорено багато пропозицій для вдосконалення роботи з цього напрямку, а також шляхи вирішення проблемних питань щодо профілактики та запобігання проявам корупційних діянь.

Управління ДМС у Миколаївській області