Щодо зміни графіків роботи та обслуговування суб’єктів звернень окремими районними підрозділами…

Щодо зміни графіків роботи та обслуговування суб’єктів звернень окремими районними підрозділами Управління ДМС України в Сумській області

Щодо зміни графіків роботи та обслуговування суб’єктів звернень окремими районними підрозділами Управління ДМС України в Сумській області

У зв'язку з погіршенням епідемічної ситуації, пов'язаної з пошеренням коронавірусної хвороби, з 25 березня 2021 року скорочуються години обслуговування громадян Охтирським міським відділом. Так, відзавтра, обслуговування суб'єктів звернень з питань надання адміністративних послуг здійснюватиметься з 10.00 до 13.00 годин та з 14.00 до 16.00 протягом усього робочого тижня підрозділу (з вівторка по суботу включно). З 13.00 до 14.00 годин здійснюватиметься санітарна обробка приміщення.

Окрім того, у зв'язку зі складною епідситуацією в межах Білопільської ОТГ, місцевою комісією з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийнято рішення щодо тимчасового призупинення прийому громадян усіма підприємствами, установами та організаціями, що знаходяться на її території. Тож, з 25 березня Білопільський районний сектор працюватиме ВИКЛЮЧНО на видачу вже виготовлених документів з 9.00 до 18.00 з вівторка по п'ятницю та з 9.00 до 16.45 у суботу.

Роботу сервісу "електронна черга" тимчасово призупинено в обох підрозділах (Охтирському МВ та Білопільському РС).

Отримання консультацій в телефонному режимі і надалі залишається доступним. Перелік підрозділів та вся контактна інформація доступна на офіційному сайті служби за посиланням.

Перепрошуємо за тимчасові незручності та нагадуємо, що у разі невідкладної ситуації з питань отримання послуг з міграційних питань звернутися можна до будь якого іншого територіального підрозділу ДМС, адже обслуговування у період пандемії здійснюється, в тому числі, і за принципом екстериторіальності. Переконливо просимо з порозумінням поставитися до ситуації, що склалася.

Управління ДМС у Сумській області