В Одесі виявили неврегульованих мігрантів, які працювали у підпільному цеху з виготовлення хлібобулочної…

В Одесі виявили неврегульованих мігрантів, які працювали у підпільному цеху з виготовлення хлібобулочної продукції

В Одесі виявили неврегульованих мігрантів, які працювали у підпільному цеху з виготовлення хлібобулочної продукції

Сьогодні, 25 березня, співробітниками міграційного контролю Міграційної служби Одеської області здійснено міграційний рейд в Малиновському районі міста Одеси.

Внаслідок перевірок виявлено підпільний цех з виготовлення хлібобулочної продукції, де працювали іноземці. Виявлені особи є громадянами Узбекистану.

Відносно трьох порушників прийнято рішення про примусове повернення в країну походження або третю країну з притягненням до адміністративної відповідальності за ч.1ст.203 КУпАП.

З трьома іншими іноземцями, які заїхали на територію України під час дії карантину, міграційники провели профілактичну бесіду та ознайомили іноземців з нормами міграційного законодавства, щоб уникнути ними порушень у майбутньому.

Також, сьогодні, на території Малиновського району виявлено громадянку Азербайджану, яка порушила норми міграційного законодавства. Відносно даної особи прийнято рішення про примусове повернення в країну походження або третю країну з притягненням до адміністративної відповідальності за ч.1ст.203 КУпАП.

Головне управління ДМС в Одеській області