Міграційна служба Івано-Франківщини наразі не планує зменшувати час на надання адміністративних…

Міграційна служба Івано-Франківщини наразі не планує зменшувати час на надання адміністративних послуг

Міграційна служба Івано-Франківщини наразі не планує зменшувати час на надання адміністративних послуг

Час швидкоплинний. Ніби це було вчора, але насправді минув цілий місяць, як  на території Івано-Франківської області встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом.

Упродовж цього періоду міграційна служба Прикарпаття  працювала за усталеним графіком, не зменшуючи годин на обслуговування суб’єктів звернення.

Тепер про день прийдешній. Аналіз роботи територіальних підрозділів і відвідуваності громадян у березні засвідчують, що ця практика не потребує змін.

Отже:

  • оформлення та видача біометричних документів у всіх територіальних підрозділах здійснюватимуться за звичною процедурою і з дотриманням санітарно-епідеміологічних норм.
  • у період дії карантину документи, які не були отримані заявниками, знищенню не підлягають!

Як і протягом березня, діятимуть декілька обмежень:

  • на період дії карантинних заходів у регіоні з «червоним» рівнем епідемічної небезпеки ТИМЧАСОВО ПРИЗУПИНЕНО роботу сервісу «Електронна черга» в усіх територіальних підрозділах міграційної служби.
  • у зв’язку з призупиненням роботи електронної черги у територіальних підрозділах передбачена можливість оформляти документи у режимі живої черги. При цьому звертаємося до громадян з проханням проявити максимум терпіння і не відвідувати міграційну службу без нагальної  потреби.
  • нагадуємо також, що на  час карантину скасовано ОСОБИСТИЙ прийом громадян керівництвом УДМС та територіальних підрозділів міграційної служби. Це однак жодним чином не позначиться на організації надання адміністративних послуг та розгляду звернень громадян з питань, які у  компетенції міграційної служби.

З будь-яких питань і за консультацією  до Управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області ви можете звернутися дистанційно:

  • поштою: за адресою вул. Ак. Гнатюка, 29, м.Івано-Франківськ, 76010;
  • написати безпосередньо на електронну пошту: if@dmsu.gov.ua;
  • залишити коментар під дописами на офіційній Facebook-сторінці УДМС в області;
  • телефоном на номери  «гарячої лінії» Управління (0342) 53-44-55 або (0342) 55-31-12.

Заздалегідь просимо з розумінням поставитись до ситуації, що склалася, і приносимо вибачення за можливі незручності!

Будьте свідомими та зайвий раз не наражайте на небезпеку себе та оточуючих!

Управління ДМС в Івано-Франківській області