У Чернівцях відбувся круглий стіл в режимі онлайн з питань інформаційного забезпечення діяльності…

У Чернівцях відбувся круглий стіл в режимі онлайн з питань інформаційного забезпечення діяльності органів влади

У Чернівцях відбувся круглий стіл в режимі онлайн з питань інформаційного забезпечення діяльності органів влади

Головний спеціаліст зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ УДМС у Чернівецькій області Марина Мартинюк взяла участь у міжрегіональному круглому столі «Інформаційне забезпечення діяльності органів влади: промоція, медіа грамотність та протидія дезінформації», організованому Чернівецьким регіональним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій спільно з Департаментом комунікацій Чернівецької обласної державної адміністрації.

У колі професіоналів – науковців, комунікаційників, медійників, представників органів місцевого самоврядування – відбулося жваве й зацікавлене обговорення винесених до розгляду питань. Йшлося зокрема про роботу з офіційними джерелами інформації, оперативну та дієву комунікацію з громадянами у соціальних мережах, інформаційну гігієну та протидію недостовірній інформації, вироблення у масового читача навичок критичного підходу до інформації тощо.

Учасники круглого столу були однодумні у намірі створити окремий тематичний форум й зробити такі зустрічі систематичними для напрацювання дієвих методів протидії розповсюдженню т.зв. «фейків» у інформаційному просторі Буковині.

Управління ДМС у Чернівецькій області