На Хмельниччині 60 територіальних громад завершили реєстрацію в публічному сервісі «Реєстр територіальних…

На Хмельниччині 60 територіальних громад завершили реєстрацію в публічному сервісі «Реєстр територіальних громад»

На Хмельниччині 60 територіальних громад завершили реєстрацію в публічному сервісі «Реєстр територіальних громад»

Реєстрація об’єднаних територіальних громад області у публічному сервісі «Реєстр територіальних громад» здійснена у повному обсязі.

Своєчасному забезпеченню функціонування реєстру територіальних громад сприяло проведення систематичної роз’яснювальної роботи керівників підрозділів УДМС із уповноваженими особами органів реєстрації та старостами об’єднаних територіальних громад шляхом надання практичних рекомендацій під час робочих зустрічей та онлайн-консультацій.

Сьогодні ж в Міграційній службі області під керівництвом начальника Управління Олега Панькова,  за участі першого заступника начальника Управління Ростислава Семківа, заступника директора Департаменту з питань реєстрації, паспортизації та реєстрації ДМС України Олени Палієнко та керівника проєкту «Реєстрація місця проживання громадян» ДП «Документ» Василя Буржинського відбулась відеоконференція із  усіма представниками органів реєстрації області та керівниками підрозділів Управління.

Під час заходу  учасниками обговорено особливості документообігу в новій електронній інформаційній підсистемі, а також порядок передачі інформації про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання фізичних осіб органами реєстрації до відомчої інформаційної системи ДМС України для її подальшої передачі до Єдиного державного демографічного реєстру.

Нагадуємо, що з 1 квітня поточного року передача інформації про реєстрацію та зняття з реєстрації місця проживання фізичних осіб відбуватиметься органами реєстрації  виключно в електронній формі.

Управління ДМС у Хмельницькій області