Переможці конкурсного відбору поповнять команду міграційників Черкащини

Переможці конкурсного відбору поповнять команду міграційників Черкащини

Переможці конкурсного відбору поповнять команду міграційників Черкащини

В Управлінні ДМС України в Черкаській області провели конкурс на зайняття 9 вакантних посад державної служби. Через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС документи подала рекордна кількість осіб, які мали намір працевлаштуватися в Міграційній службі області.

Адміністратором конкурсу опрацьовано 107 пакетів документів, поданих кандидатами. Але тільки 40 осіб, бажаючих взяти участь у конкурсі, були допущені до проходження тестування на знання законодавства, що проводиться з метою визначення рівня знань Конституції України, законодавства про державну службу, антикорупційного та іншого законодавства.

За результатами тестування до оціночної співбесіди з членами конкурсної комісії були допущені 23 особи. Під час співбесіди оцінювалися професійні компетентності кандидатів за чотирма  вимогами.

А вже до третього етапу конкурсного відбору – співбесіди із суб’єктом призначення – потрапили тільки 8 осіб. Із кандидатами, які виявили бажання провести співбесіду дистанційно, очільник Управління Іван ШАПРАН спілкувався за допомогою дистанційних технологій.

Насамкінець керівником Міграційної служби Черкаської області прийнято рішення про призначення на посади державної служби 4 осіб. Невдовзі вони поповнять команду міграційників та носитимуть звання державного службовця.

Ті, хто не потрапив у ряди переможців, матимуть змогу спробувати свої сили у наступних конкурсах, використавши результати тестування протягом року.

Додамо, що під час конкурсного відбору в Управлінні суворо дотримувалися вимог постанови Головного Державного санітарного лікаря України від 05.01.2021 № 1 «Про затвердження протиепідемічних заходів під час проведення конкурсу на зайняття посад державної служби в Центрі оцінювання кандидатів на зайняття посад державної служби та в державних органах, в яких проводиться конкурс на зайняття посад державної служби, на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Управління ДМС у Черкаській області