УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

З Рівненщини примусово повернули громадянина Молдови

З Рівненщини примусово повернули громадянина Молдови

З Рівненщини примусово повернули громадянина Молдови

8 квітня   відбулося примусове повернення в країну походження громадянина Молдови за порушення правил перебування на території нашої держави.

Іноземець з 2019 року відбував покарання у Городоцькому виправному центрі. В день звільнення, 8 квітня, за недотримання строків перебування на території України порушника міграційного законодавства було притягнуто до адміністративної відповідальності (ч.1 ст. 203 КУаП України). Працівники Рівненського РВ УДМС України в Рівненській області прийняли відповідне рішення про примусове повернення іноземця в країну походження.

Співробітники Міграційної поліції ГУНП спільно з працівниками сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення Міграційної служби Рівненщини примусово повернули до Республіки Молдова свого громадянина. Повернення відбулося через один із пунктів пропуску Могилів-Подільський прикордонного загону ім. Героя України старшого лейтенанта Вячеслава Семенова.

Відповідно до ст.26 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» іноземцю заборонено в`їзд в Україну упродовж 3 років.

Управління ДМС у Рівненській області