Запорізькі міграційники видворять незаконно мігранта, який не виконав рішення про примусове повернення

Запорізькі міграційники видворять незаконно мігранта, який не виконав рішення про примусове повернення

Запорізькі міграційники  видворять незаконно мігранта, який не виконав рішення про примусове повернення

Вчора, для подальшого примусового видворення за межі України, до Чернігівського ПТПІ працівниками відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС було поміщено громадянина Азербайджану, який є неодноразовим порушником міграційного законодавства.

Ще у вересні минулого року стосовно зазначеного іноземця Хортицьким районним відділом міграційної служби було прийнято рішення про примусове повернення до країни походження, яке він не виконав. Замість цього азербайджанець переховувався від працівників УДМС, змінюючи місце проживання та роботу. 

Міграційниками, в рамках здійснення контролю за своєчасним виконанням іноземцями рішень про примусове повернення,  було проведено ряд заходів для пошуку місця знаходження незаконного мігранта. Виявили його на продовольчому ринку у Дніпровському районі міста, де громадянин іншої держави здійснював торгівлю овочами та фруктами.

В цей же день, за адміністративним позовом Міграційної служби,  Хортицьким районним судом було прийнято рішення про примусове видворення іноземця за межі України. Заборона в’їзду для неврегульованого мігранта склала 8 років.

Управління ДМС у Запорізькій області