УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Перший паспорт громадянина України до 45-річчя!

Перший паспорт громадянина України до 45-річчя!

Перший паспорт громадянина України до 45-річчя!

Пан Володимир, який протягом багатьох років намагався отримати паспорт громадянина Украі?ни замість втраченого паспорта громадянина СРСР, щиро вдячний працівникам Індустріального районного відділу Головного управління ДМС України в Харківській області за підтримку та допомогу.

З Харківського міського центра реінтеграції бездомних осіб, де чоловікові була надана первинна соціальна допомога, 44-річний Володимир був направлений до Міграційної служби для оформлення першого в його житті паспорта громадянина України.

Враховуючи, що паспорт громадянина СРСР було втрачено ще багато років тому, а жодних родичів на даний час у Володимира немає, почалася кропітка робота щодо встановлення особи чоловіка. Міграційній службі вдалося знайти людей, які тривалий час були сусідами Володимира та змогли здійснити впізнання його особи.

Після отримання всіх необхідних документів, пана Володимира було документовано паспортом громадянина України у формі ID-картки. Тепер він має змогу офіційно працевлаштуватися, отримати належне лікування та користуватися конституційними, соціальними та іншими правами.

Головне управління ДМС у Харківській області