Громадянин Польщі дочекався примусового видворення за межі України

Громадянин Польщі дочекався примусового видворення за межі України

Громадянин Польщі дочекався примусового видворення  за межі України

Вчора,19 квітня, працівники управління міграційної поліції спільно з працівниками сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення міграційної служби Рівненщини видворили з України 39-річного громадянина Польщі.

У березні, виявленого на території Млинівського району іноземця без відповідних документів, працівниками районного відділу міграційної служби було притягнуто до адміністративної відповідальності. Також порушник не виконав рішення про примусове повернення в країну походження.

Нелегального мігранта помістили до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, де він очікував на ухвалу суду.

12 березня Рівненський міський суд прийняв рішення про примусове видворення громадянина Польщі за межі України.

З виготовленими документами на повернення нелегального мігранта доправили службовим транспортом до ПП «Ягодин» для передачі прикордонникам Луцького прикордонного загону з метою виконання  примусового видворення в Республіку Польща.

Відповідно до ст.30 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» порушнику міграційного законодавства заборонено в`їзд в Україну упродовж 5 років.

Нагадуємо, що сайті ДМС запущено новий е-сервіс, де можна повідомити міграційну службу про факти порушення іноземцями або особами без громадянства правил перебування в Україні, заповнивши спеціальну форму.  

У разі підтвердження викладених фактів, порушники міграційного законодавства притягатимуться до відповідальності, а громадянам, які повідомили таку інформацію та зазначили свої контактні дані, повідомлено про це.

Управління ДМС у Рівненській області