Створення безпечних умов праці на місцях-запорука успіху діяльності служби!

Створення безпечних умов праці на місцях-запорука успіху діяльності служби!

Створення безпечних умов праці на місцях-запорука успіху діяльності служби!

Із початку запровадження карантинних заходів по всій території України, Міграційною службою Хмельниччини спільно із первинною профспілковою організацією постійно ведеться робота по забезпеченню працівників усіма необхідними засобами захисту.

Так, зокрема, на кошти профспілки для працівників апарату Управління та 21 територіального підрозділу служби закуплено аптечки першої медичної допомоги, а також  багаторазові медичні маски, гумові рукавички, антисептичні та дезинфікуючі засоби.

Варто зазначити, що засоби індивідуального захисту доступні також суб’єктам звернень під час отримання адміністративних послуг на місцях у разі відсутності у них таких засобів. Окрім цього, спільними зусиллями постійно облаштовуються зали для очікування громадян територіальних підрозділів. Так, зокрема, закуплено та поступово встановлюються кулери для води, які доступні як працівникам так і відвідувачам.

Завдяки команді однодумців, що увійшли до складу профкому, профспілкою надається допомога у різоманітних життєвих ситуаціях.  Відтак для спілчан передбачені виплати при народженні дитини, матеріальній скруті або хворобі. 

З метою подальшої співпраці в частині регулювання соціально-трудових відносин та посилення соціального захисту працівників, профспілковою організацією заплановано підписання колективного договору між адміністрацією і трудовим колективом УДМС України в Хмельницькій області на 2021-2023 роки.

Управління ДМС у Хмельницькій області