УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Буковина вийшла з «червоного» рівня епідемічної безпеки

Буковина вийшла з «червоного» рівня епідемічної безпеки

Буковина вийшла з «червоного» рівня епідемічної безпеки

22 квітня згідно рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Чернівецька область вийшла з «червоного» та перейшла до «жовтого» рівня епідемічної безпеки.

Наразі усі підрозділи УДМС у Чернівецькій області працюють в штатному режимі та підключені до сервісу «Електронна черга». Контакти районних та структурних підрозділів Управління на сторінці УДМС у Чернівецькій області, що надають адміністративні послуги  громадянам,  можна знайти за посиланнями: https://dmsu.gov.ua/chernivtsi/pidrozdily.html та https://dmsu.gov.ua/chernivtsi/poslugi.html .

Нагадуємо, що до завершення дії карантину на загальнодержавному рівні залишаються чинними тимчасові зміни до окремих нормативних вимог щодо порядку оформлення та видачі паспортних документів з безконтактним електронним носієм, а також – порядку перебування іноземців та осіб без громадянства на території України.

Зокрема:

  • раніше оформлені документи зберігаються у підрозділах міграційної служби до завершення дії карантину;
  • виготовлений документ можна надіслати до іншого підрозділу міграційної служби за заявою власника через «Приймальню електронних звернень громадян» (https://dmsu.gov.ua/services/hotline.html);
  • вклеїти фото до паспорта громадянина України у вигляді книжечки по досягненні 25-ти та 45-річного віку можна не лише за місцем реєстрації проживання, а й у будь-якому підрозділі міграційної служби за місцем звернення.
  • тимчасово не діє нормативна вимога щодо обов’язкового місячного терміну вклеювання актуального фото до паспорта громадянина України у вигляді книжечки;

Управління ДМС у Чернівецькій області