Рівненські міграційники вшанували 35-ті роковини аварії на Чорнобильській АЕС з працівниками Управління…

Рівненські міграційники вшанували 35-ті роковини аварії на Чорнобильській АЕС з працівниками Управління - ліквідаторами катастрофи

Рівненські міграційники вшанували 35-ті роковини аварії на Чорнобильській АЕС з  працівниками Управління - ліквідаторами катастрофи

Сьогодні в Україні відзначають 35-ті роковини з дня масштабної техногенної катастрофи на Чорнобильській АЕС.

Вшанування подвигу учасників ліквідації аварії для працівників міграційної служби Рівненщини котрий рік поспіль стало хорошою традицією разом зі своїми колегами по службі, а ще безпосередніми ліквідаторами страшного лиха.

Святослав Потейчук, перший заступник начальника УДМС Рівненщини - людина  незаперечної репутації та колега, якого шанують на усіх ділянках роботи. З травня по серпень 1987 року ніс службу в складі оперативного штабу МВС України  у зоні Чорнобильської АЕС.

Олександр Гаврилюк, колишній керівник Дубенського РВ УДМС в Рівненській області. Працював у зводній групі працівників обласного відділу міліції в зоні аварії. Віддав понад 8 років сумлінної роботи міграційній службі, нині перебуває на заслуженому відпочинку.

Це відповідальні працівники та надійні друзі нашого колективу. Вони приклад добросовісного виконання професійного, громадянського обов`язку та люди неймовірної сили духу.

Варто зазначити, що на Рівненщині проживає понад 315 тисяч осіб, які мають статус, пов’язаний з Чорнобильською катастрофою (з них – 3,5 тисячі ліквідаторів). Наша область – друга за кількістю постраждалих внаслідок аварії. У п`ятьох територіальних підрозділах УДМС Рівненської області – Володимирецькому, Дубровицькому, Рокитнівському, Зарічненському та Сарненському, працюють наші колеги, які з сім’ями живуть на територіях, віднесених до зон радіоактивного забруднення, а ще старанно трудяться на службі.

Цьогоріч з ініціативи Української Асоціації «Чорнобиль» органів і військ МВС працівники міграційної служби Рівненщини долучилися до всенародного вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС, добровільно зробивши грошовий внесок для передачі родин загиблих і померлих ліквідаторів та тим, які перебувають на лікуванні та реабілітації.

Управління ДМС у Рівненській області