У Тернопільській області відбулись заходи до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії…

У Тернопільській області відбулись заходи до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

У Тернопільській області  відбулись заходи до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

День 26 квітня 1986 року своїм болем увійшов в історію людства. Невідомість, безповоротність, жах – це те, що відчували тієї ночі не лише ліквідатори та мешканці Чорнобильського району, але й уся країна. Відтоді цей весняний день для всього світу став втіленням скорботи за жертвами трагедії.

Працівники структурних підрозділів УДМС України в Тернопільській області   долучились до регіональних заходів, присвячених 35-ій річниці аварії на Чорнобильській АЕС.

Міграційники області взяли участь у мітингах, присвячених пам’яті чорнобильцям, поминальній молитві та  покладанні квітів біля пам’ятних знаків ліквідаторам і постраждалим від наслідків аварії .

Окрім того, працівники міграційної служби Тернопільської області здійснили добровільний  грошовий внесок з метою підтримки проведення акції всенародного вшанування чорнобильців-ліквідаторів з нагоди 35-ї річниці аварії на ЧАЕС для надання благодійної допомоги чорнобильцям та членам сімей померлих.

Управління ДМС у Тернопільській області