Громадянина Азербайджану видворять з України примусово

Громадянина Азербайджану видворять з України примусово

Громадянина Азербайджану видворять з України примусово

З території Івано-Франківської області за межі України примусово видворять 37-річного громадянина Азербайджанської Республіки. Наразі його допроваджено до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців з неврегульованим статусом. Після  вирішення питання з  забезпеченням цієї особи проїзними документами працівники міграційної служби супроводять її до аеропорту, забезпечивши виконання рішення суду про видворення іноземця.

Крім того, у межах своєї компетенції УДМС в області  прийнято рішення про заборону молодому чоловікові відвідувати Україну найближчих 5 років.

Варто зазначити, що через втрату правових підстав для перебування в Україні громадянина Азербайджану ще у березні було зобов’язано покинути територію нашої країни самостійно. Однак у визначений термін він цього не зробив, натомість переховувався, змінюючи місце перебування в Івано-Франківську. 

 З початку року в Івано-Франківській області виявлено майже сотню порушень міграційного законодавства, в тому числі йдеться й про 37 так званих неврегульованих мігрантів, які не мали правових підстав для перебування в Україні. Практично всі іноземці-правопорушники вже виїхали за межі країни.  Щодо 14 осіб цієї категорії прийнято рішення про заборону в’їзду у найближчі 3-5 років.

Управління ДМС в Івано-Франківській області