На базі Кременчуцького ЦНАП продовжуємо ділитися досвідом в онлайн форматі

На базі Кременчуцького ЦНАП продовжуємо ділитися досвідом в онлайн форматі

На базі Кременчуцького ЦНАП продовжуємо ділитися досвідом в онлайн  форматі

Тривала та плідна співпраця Міграційної служби з Центрами надання адміністративних послуг (ЦНАП) – це запорука якісного надання послуг громадянам.

Розширення переліку адміністративних послуг, які надаються через Кременчуцький ЦНАП – тема відеоконференції, проведеної 28 квітня 2021 року за участі заступника Управління – начальника відділу та заступника відділу у справах іноземців та осіб без громадянства Миколи Якименко та Наталії Дінець, директора Департаменту "ЦНАП у м. Кременчуці" Тетяни Печериці.

Під час онлайн – наради обговорювали запровадження Кременчуцьким ЦНАП надання адміністративних послуг для іноземців та осіб без громадянства, зокрема щодо оформлення посвідок на постійне/тимчасове проживання з безконтактним електронним носієм із застосуванням засобів Єдиного державного демографічного реєстру. 

Наприкінці дискусії учасники відеоконференції визначилися з алгоритмом подальших дій, наданням методологічної допомоги та порядком співпраці з боку працівників УДМС Полтавщини під час оформлення біометричних документів через ЦНАП.

Тож, карантин не є перепоною, аби ділитися досвідом з колегами, адже всі ми прагнемо одного – надавати якісно адміністративні послуги громадянам.

Управління ДМС у Полтавській області