В Одесі провели робочу нараду

В Одесі провели робочу нараду

В Одесі провели робочу нараду

29 квітня у Головному управлінні ДМС України в Одеській області перший заступник начальника Іван Безкищенко провів робочу нараду із начальником відділу обслуговування громадян м.Одеса Департаменту організації основної діяльності ДП«Документ» Іллею Молчановим і його підлеглими.

А також в нараді взяли участь керівники відділів Головного управління:

  • начальник відділу оформлення документів Інна Житнюк;
  • завідувач сектору стандартів роботи та контролю якості Наталія Палько;
  • начальник відділу по роботі з Єдиним державним демографічним реєстром Олександр Вакулич.

Учасники обговорили проблемні питання, які виникають під час прийому громадян при оформленні ID- картки та закордонного паспорту, а саме під час прийому заяв-анкет на оформлення адміністративних послуг працівниками ДП «Документ».

Окрему увагу приділили питанням дотримання стандартних операційних процедур, як працівниками «фронт офісу» (ДП «Документ») так і «бек офісу» (ГУ ДМС України в Одеській області).

Завідувач сектору стандартів роботи та контролю якості Наталія Палько поінформувала про підсумки виконання доручення ДМС щодо якості надання адміністративних послуг з оформлення біометричних документів за І квартал 2021 рік.

Учасники розглянули питання якості прийому документів, зняття біометричних даних, приєднання підтверджуючих документів до заяв-анкет та своєчасної реєстрації прибуття до підрозділу виготовленого паспортного документу.

Працівники ДП «Документ» мали можливість отримати відповіді на питання, які у них виникали під час роботи.

Головне управління ДМС в Одеській області