У Чернівцях відбулася розширена службова нарада за результатами діяльності УДМС у першому кварталі…

У Чернівцях відбулася розширена службова нарада за результатами діяльності УДМС у першому кварталі 2021 року

У Чернівцях відбулася розширена службова нарада за результатами діяльності УДМС у першому кварталі 2021 року

Т.в.о. начальника Управління Валерій Попов провів розширену службову нараду з керівниками структурних підрозділів за результатами діяльності УДМС у Чернівецькій області у першому кварталі 2021 року.

Було заслухано керівників обласного апарату щодо паспортної роботи, правового статусу іноземців та осіб без громадянства, протидії неврегульованій міграції, стану дотримання антикорупційного законодавства, розгляду скарг на дії чи бездіяльність працівників УДМС тощо.

Валерій Попов наголосив на основних пріоритетах роботи міграційної служби області – наданні якісних адміністративних послуг громадянам України, іноземцям та особам без громадянства, роботі з нелегальними мігрантами, недопущенні корупційних проявів, неухильному дотриманні виконавської дисципліни.

На завершення він закликав керівників підрозділів проводити активну роз’яснювальну роботу серед підлеглих щодо необхідності вакцинації. «В першу чергу це стосується працівників, котрі здійснюють прийом громадян, –  зауважив керівник міграційної служби області, – адже це здоров’я та безпека життя також кожного нашого відвідувача».

Управління ДМС у Чернівецькій області