У Херсоні міграційники підвищують кваліфікацію

У Херсоні міграційники підвищують кваліфікацію

У Херсоні міграційники підвищують кваліфікацію

У прагненні до ідеалу ми намагаємось поєднувати надання адміністративних послуг із навчанням, щоб професійно зростати та якісно розвиватися. Так, головним спеціалістом сектору управління персоналом УДМС Масловською Мариною проведено тренінг з теми: «Підвищення кваліфікації 2021».

Обговорили на цьому тренінгу актуальні навчання для державних службовців на освітніх електронних платформах та в інших відповідних установах щодо освітньої діяльності із підвищення кваліфікації. Спланували навчання у Херсонському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, адже на місцевому рівні також можна отримати компетентне підвищення особистої кваліфікації, яка передбачена складеною кожним співробітником тематикою.

Довідково розкажемо, що кожному державному службовцю необхідно щороку підвищувати рівень професійності та отримувати щонайменше 1 кредит ЄКТС – Європейської кредитної трансферно-накопичувальної системи.

А наразі маємо уже 193 сертифікати за результатами підвищення кваліфікації за загальними короткостроковими програмами навчань, які отримано шляхом самоосвіти на е-платформах та навчань з використанням спеціального програмного забезпечення ЄІАС УМП «навчання працівників ДМС».

Управління ДМС у Херсонській області