УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Перевірте термін дії паспорта

Перевірте термін дії паспорта

Перевірте термін дії паспорта

Зовсім скоро розпочнеться сезон відпусток.

Із впровадженням безвізового режиму для громадян України відкривається можливість вільно подорожувати в низку країн Європи.
Для того,  необхідно мати біометричний закордонний паспорт громадянина України.

Зверніть увагу, термін дії паспорта громадянина України для виїзду за кордон вимагає більше як 6 місяців із дати закінчення туру.

У кожної країни різні вимоги до терміну дії закордонного паспорта до закінчення поїздки. Наприклад, популярні Туреччина і Таїланд допускають, щоб цей термін становив 6 місяців, а от а  Болгарія -  аж 9 місяців із дати закінчення туру.

Тому, радимо Вам перевірити термін дії Вашого паспорта і якщо він от-от закінчиться у Вас є час, щоб зробити новий і вже цього літа відправитися у подорож вашої мрії.

Інформуємо!

Паспорт громадянина України для виїзду за кордон оформлюється строком на 10 років громадянам, які досягли 16-річного віку.

Дітям закордонний паспорт можна оформлювати від народження. Термін його дії становить чотири роки, після чого документ потрібно переоформлювати.

У міграційній службі працює електронний сервіс, який дозволяє записатися в чергу для оформлення документа, заздалегідь зазначити всю необхідну інформацію, що скоротить час особистого візиту до підрозділу ДМС, а також сплатити послугу онлайн.

Управління ДМС у Тернопільській області