Перевірте термін дії паспорта

Перевірте термін дії паспорта

Перевірте термін дії паспорта

Зовсім скоро розпочнеться сезон відпусток.

Із впровадженням безвізового режиму для громадян України відкривається можливість вільно подорожувати в низку країн Європи.
Для того,  необхідно мати біометричний закордонний паспорт громадянина України.

Зверніть увагу, термін дії паспорта громадянина України для виїзду за кордон вимагає більше як 6 місяців із дати закінчення туру.

У кожної країни різні вимоги до терміну дії закордонного паспорта до закінчення поїздки. Наприклад, популярні Туреччина і Таїланд допускають, щоб цей термін становив 6 місяців, а от а  Болгарія -  аж 9 місяців із дати закінчення туру.

Тому, радимо Вам перевірити термін дії Вашого паспорта і якщо він от-от закінчиться у Вас є час, щоб зробити новий і вже цього літа відправитися у подорож вашої мрії.

Інформуємо!

Паспорт громадянина України для виїзду за кордон оформлюється строком на 10 років громадянам, які досягли 16-річного віку.

Дітям закордонний паспорт можна оформлювати від народження. Термін його дії становить чотири роки, після чого документ потрібно переоформлювати.

У міграційній службі працює електронний сервіс, який дозволяє записатися в чергу для оформлення документа, заздалегідь зазначити всю необхідну інформацію, що скоротить час особистого візиту до підрозділу ДМС, а також сплатити послугу онлайн.

Управління ДМС у Тернопільській області