Завдяки співпраці Миргородського міськрайонного відділу Міграційної служби Полтавщини вдалося швидко…

Завдяки співпраці Миргородського міськрайонного відділу Міграційної служби Полтавщини вдалося швидко поновити ІD-картку суб’єкту пробації

Завдяки співпраці Миргородського міськрайонного відділу Міграційної служби Полтавщини вдалося швидко поновити ІD-картку суб’єкту пробації

Кожен громадянин України зобов’язаний мати паспорт громадянина України. Особливо це актуально в умовах введення карантину в зв’язку з  поширенням захворюваності на COVID-19, адже перебуваючи на вулиці та громадських місцях необхідно мати при собі посвідчення особи, за порушення правил карантину особу може бути піддано  адміністративному стягненню.

Відсутність документів, що посвідчують особу, серед підоблікових осіб уповноважених органів з питань пробації досить часто є першопричиною того, що особа почала скоювати правопорушення. На сьогоднішній день без паспорта неможливо офіційно працевлаштуватися, оформити будь-які документи в державних та банківських установах. 

Так сталося і цього разу. При постановці суб’єкта пробації на облік до Миргородського міськрайонного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області було встановлено, що ним втрачено паспорт громадянина України.

Завдяки тісній співпраці з  Миргородський міськрайонним відділом Управління Державної міграційної служби України в Полтавській області, вдалося швидко поновити паспорт громадянина України у вигляді ІD-картки. Адже, отримання паспорту – зменшення ризику скоєння суб’єктом пробації повторного  правопорушення.

Управління ДМС у Полтавській області