Активна співпраця працівників міграційної служби в Тернопільській області та Західноукраїнського…

Активна співпраця працівників міграційної служби в Тернопільській області та Західноукраїнського національного університету продовжується

Активна співпраця  працівників міграційної служби в Тернопільській області  та Західноукраїнського національного університету продовжується

Підготовкою майбутніх професіоналів у сфері міграції займається кафедра міжнародного права та міграційної політики юридичного факультету Західноукраїнського національного університету.

Вихованці вишу мають можливість проходити на базі Управління та територіальних підрозділів Державної міграційної служби в Тернопільській області навчальну практику, що сприятиме їх успішному працевлаштуванню.

Працівники Міграційної служби завжди готові підготувати майбутніх фахівців до реальної практичної роботи, забезпечити належний рівень їх професійної підготовки.

Міграційна служба успішно продовжує співпрацю із Західноукраїнським національним університетом.

Відтак, 14 травня 2021 року завідувач сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення Управління ДМС в Тернопільській області Лариса ХРИСТЮК була членом журі V Відкритого Західноукраїнського інтелектуального  турніру«NATUS VINCERE» на кубок ректора класичного університету Тернополя Андрія Крисоватого.

Управління ДМС у Тернопільській області