Міграційники Херсонщини продовжують документувати школярів

Міграційники Херсонщини продовжують документувати школярів

Міграційники Херсонщини продовжують документувати школярів

Ми вже розповідали про тісну співпрацю Великоолександрівського РС УДМС та Калинівської спеціальної школи Херсонської обласної ради. Цього разу раді поділитися, що ще четверо вихованців Калинівської спеціальної школи віком від 15 до 17 років отримали паспорт громадянина України у вигляді ID-картки. Для отримання уже виготовлених паспортних документів, учні закладу прибули разом із Гусненко Наталією – вихователем Калинівської спеціальної школи.

Нагадаємо, що цей заклад загальної середньої освіти забезпечує здобуття першого та другого рівня повної загальної середньої освіти учням із особливими освітніми потребами, зумовленими порушенням інтелектуального розвитку. А головна мета діяльності спеціальної школи – це створення умов для здобуття загальної середньої освіти дітьми, сприяння засвоєнню учнями норм громадянської етики та загальнолюдської моралі, створення умов для спілкування та взаємодії.

Основне наше завдання – це забезпечення прав цих дітей.

Великоолександрівський районний сектор Управління ДМС у Херсонській області і надалі буде сприяти та допомагати в оформленні паспортних документів вихованцям школи.

Управління ДМС у Херсонській області