Підвищення кваліфікації адміністраторів ЦНАП

Підвищення кваліфікації адміністраторів ЦНАП

Підвищення кваліфікації адміністраторів ЦНАП

18 травня 2021 року керівником УДМС України в Житомирській області Анатолієм ФЕДОРЧУКОМ проведено тематичну зустріч із адміністраторами центрів надання адміністративних послуг.

Спілкування онлайн проведено в рамках навчання за короткостроковою програмою «Забезпечення ефективності роботи адміністратора» при Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Анатолій ФЕДОРЧУК акцентував на особливостях оформлення документації, одержанні та узгодженні інформації в органах міграційної служби.

До навчання  долучилися заступник начальника УДМС Сергій САРАТА та завідувач сектору по роботі з Єдиним державним демографічним реєстром Інна АТАМАНЧУК, які приділили окрему увагу практичним аспектам порядку оформлення документації, внесли необхідні уточнення для роботи у даному напрямку, зорієнтували слухачів у проблемних питаннях, пов’язаних із виконанням практичної діяльності.

Тематична зустріч супроводжувалася активним спілкуванням учасників. Поставлено ряд актуальних запитань, висловлено низку пропозицій для взаємодії та ефективної співпраці центрів надання адміністративних послуг із міграційною службою.

Управління ДМС у Житомирській області